// Short Little Girl // More thans word: My PMR result :')

Thursday, 20 December 2012

My PMR result :')

Firstly , I'm so grateful with my result . Its better than my trial result but it not enough yet . Sedih memang sedih , but I've to accept it . Part yang paling sadness sekali is aku terpaksa tukar sekolah . Sekolah lama 'tendang' aku sebab result aku tak menepati syarat kelayakkan kat sekolah . Yelah . Sekolah aku tu sekolah kluster and sekolah macam tu ofcourse tak nak simpan student like me :')

75364993735268655_q6e2cfjm_c_large

My result  : 5A 3B
  • BM , SN , MATH , BI & KHB : A
  • PI , SEJ , GEO : B

Now , aku mengharapkan tawaran daripada Teknik . For those who got perfect score or 6A above . Congratulations from me ^^ You're very lucky person . Please pray for my future . In sha Allah , untuk SPM nanti aku akan buat yang terbaik . Lepas ni jaranglah aku online blog coz nak tumpukan pelajaran . Tak sabar rasanya nak menempuhi alam form4 .

378895_522482554436869_874977828_n_large

And for my friends , kita akan selalu ingat awak even kita tak dapat bersama awak lagi next year :')
Ommo ><! Macam nak jerit je nama diorang :'/ I miss them so damn much . Ya Allah , please give me strong for me to to continue my life without them #OhMyEnglish .

To all teachers , thanked for teaching me since I form 1 until form 3 . Your kindness only Allah will replied it :') I will miss you teachers . No more teachers day with you all teachers :') Please pray for my future teachers . I will make teacher and my parents proud one day .

Tumblr_mfc138vak51rd6jsxo1_500_large

Crush saya G-Dragon. Awak? xD

3 000 budak comel:

natasyapink said...

Wow, 5A. ok la tu.
tahniah from me. Batch 97 jgakk.

http://natasya-pink.blogspot.com

Budak Ewan said...

tahniah kawan :D

Cik Momo said...

not bad la adik punye result. masa panjang tg. keep on trying ok. btw,dtg follow sini. follow unnie jgk ye :P

 
Copyright © . All Right Reserved by Jannah Azahar