// Short Little Girl // More thans word: Awesome!

Saturday, 8 December 2012

Awesome!

See. My first skin got a place in Skin Of The Day For December 2012 *seventh :)

Tak sangka first skin aku //Little Gee Dragon; boleh ada kat tempat tu. Padahal skin tu aku baru contribute semalam kalau tak silap. Ada yang puji header nya cute. First time buat header cute :D Aku amik G Dragon sebagai inspirasi aku untuk hasilkan skin tu. Actually skin tu just re-edit by aku. Basecode dia aku credit pada Fatin Hazwani. Ada yang kata aku curik basecode dia. Manade aku curik. Aku dah credit dah. Aku creditkan semua benda yang aku pakai macam background, cursor and image. Kalau tak nak letak credit banyak-banyak, make sure korang tukar cursor, image atau background. 

Aku ada buat skin lagi. Antara skin yang aku buat //Le'Infinite; and //Little Sistar; . Setakat ni memang skin yang aku buat dari inspirasi group korean. Sebab aku memang peminat setia kpop. Belum terlintas nak buat skin tema lain. Aku ni takdelah pro sangat dalam buat blogskin. Aku baru belajar sikit-sikit. Skin //Le'Infinite;  adalah template aku sendiri. And skin tu memang makan masa berjam-jam nak siap. Padahal skin tu simple je. Insya-Allah kalau aku dah pro buat skin, aku ingat aku nak buat template sendiri :)

Aku harap korang try guna skin aku. ^^

And one more, aku ada buat short video Si Woo [C-Clown] Aku harap korang like first short video aku :)
Kalau aku rajin nanti aku buat video short part macam ni lagi. Mungkin aku akan amik bias-bias aku untuk dijadikan short video aku :D *aku tak dapat nak letak video nya sebab blog ni tak dapat detect video youtube*

http://www.youtube.com/watch?v=c98EJxrYVIU



Crush saya G-Dragon. Awak? xD

2 000 budak comel:

natasyapink said...

laen kali buat skin SHINee pulak.
kte minat gile SHINee.
anyway skins awk memang lawa.

Jajajannahh's said...

Okayy. Nanti saya buatkan :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Jannah Azahar