// Short Little Girl // More thans word: 1st ; Segmen Blogwalking By Jannah Azahar

Wednesday, 21 November 2012

1st ; Segmen Blogwalking By Jannah Azahar

Okay. This is my first segmen. Saya buat segmen ni khas untuk kpop's blogger. Jadi saya harap ramai yang join. Benefit segmen ini adalah dapat blogwalking blog peminat KPOP dan menambahkan follower yang datang dari peminat KPOP macam saya. So saya harap segmen saya dapat sambutan. Kpop's Blogger yang suka blogwalking sangat digalakkan join.


Step by step :-
  • Follow blog saya *must do!
  • Create entry tittle "1st ; Segmen Blogwalking By Jannah Azahar" *must do!
  • Copy paste banner di atas dan linkkan banner pada link post ini *link must correct!
  • Tag 2 Kpop's Blogger *make sure mereka tahu mereka di tag!
  • Hantar link post anda pada comment *bukan link blog and bukan hantar di cbox
  • Printscreen jumlah follower terkini *just tulis pun takpe but better printscreen


Tarikh tamat segmen pada 1 December 2012.
Segmen akan terbatal sekiranya blogger yang join tidak melebihi 10 orang.

Blogger lain kalau nak join boleh sahaja.
Blogger mana yang followernya naik mendadak-dadak akan saya reviewed blog mereka di blog saya :)
Saya akan bloglist blogger-bogger yang join.
Please support my 1st segmen okayy? Kamsahamnida^^

Crush saya G-Dragon. Awak? xD

12 000 budak comel:

Atin Tory said...

ohh nampak GD awesome <3
Join :
http://fatinhalid.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Zara Mazlan said...

hi GD's, done follow your rules
join : http://inspiritdays.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Nara.Double M said...

Nara join ;))

http://irahsecret.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Nana L.Kim said...

Join :
http://nana-teddybear.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

♪ ♬【CHANGSTER】♬ ♪ said...

http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

SABRENA DIAZ said...

http://anishanalisabudakbaik.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

JOINING :*

Humaira Shamsul said...

saya join, tapi post dalam english, takpe kan?

http://cremehearts.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

FiqahZaharah said...

Join this :3 http://zaranerd.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Lee Yana said...

join ! ^^
http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Rabiatul Raudhah said...

Join this! Follow awk punya twitter sekali..hope sudi follow saya jugak :)
http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

Rabiatul Raudhah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Natasha said...

... join ^^ can u tell GD to walk in my blog too ? heheh XD

http://hotchocolatehyun.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Jannah Azahar