// Short Little Girl // More thans word: My Target in PMR is 7A 1B.

Saturday, 24 March 2012

My Target in PMR is 7A 1B.


//Bismillah dulu\\ Semalam, Jumaat, 23 Mac 2012, sekolah aku SMKBP telah mengadakan Majlis Aku Janji untuk pelajar PMR dan SPM :b: So means aku pun terlibat sama *skema pulak ayat aku* Aku calon Penilaian Menengah Rendah bagi tahun 2012 :17: *buat muka baik*

Aku memang tak target akan dapat 8A sebab aku ni tak yakin yang BI aku akan dapat 'A' :4:
Tapi aku nak dapat prefect score macam kakak aku :95: Tapi cikgu aku target yang aku akan dapat 7A dalam PMR. Korunk nak tau mata pelajaran apa yang aku akan dapat 'B' ?:face37:
Sebelum tu korunk tengok dulu slip yang ayah aku dapat time majlis tu.


Actually aku malu nak tunjuk sebab teruk sangatlah tapi aku stress kalau tak tunjuk:face16:
Banyak gilakan subjek yang aku dapat 'C' ? :6: serious aku malu:face74:
Walau apapun demi family,diri aku dan cikgu-cikgu aku, aku akan berusaha untuk dapatkan apa yang mereka targetkan dan insyaAllah aku akan dapatkan yang terbaik!! :face15:


Crush saya G-Dragon. Awak? xD

1 000 budak comel:

sis92 said...

hai adik =)
sis doakan kamu bjaya,
blaja rajin2 demi masa depan ok ^^

 
Copyright © . All Right Reserved by Jannah Azahar